Alle reportage van ITV-De Vechtstreek - ITV-De Vechtstreek

Ga naar de inhoud

Alle reportage van ITV-De Vechtstreek

ITV-De Vechtstreek heeft vanaf 1 juni 2013 ongeveer 200 producties gemaakt in Stichtse Vecht, de Vechtstreek, buiten Stichtse Vecht en in het buitenland. Alles buiten de Stichtse Vecht en Vechtstreek hebben we omgedoopt tot 'ITV-De Vechtstreek On Tour'. De onderstaande menu’s zijn opgedeeld in drie groepen zodat u een reportage makkelijker kan terugvinden. Mocht u een bepaalde reportage niet terug kunnen vinden dan horen wij dat graag van u. In gevolge van de Algemene Verordening gegevensbescherming dient u te kunnen reageren op onze reportages


De meeste reportages zijn opgenomen binnen de gemeente Stichtse Vecht zoals de vier-meiherdenkingen maar ook de Koninginnen dag en nu dus Koningsdag. Het kan voorkomen dat een bepaalde reportage in het onderstaande menu in diverse dorpskernen wordt aangegeven zoals “De Vechtse Vaarparade”. Dat is gedaan omdat deze reportage in diverse dorpskernen heeft plaatsgevonden.
Reportages buiten de Vechtstreek zijn veelal in opdracht gemaakt of gewoon dat we het leuk vonden om te doen zoals het abseilen van de Euromast in Rotterdam. De filmpjes in Zwitserland, op het filmpje “Interlaken” na zijn vakantiefilmpjes die speciaal voor deze website zijn gemonteerd.

ITV-De Vechtstreek heeft interviews gemaakt met diverse personen uit politiek, jeugdhulp en noem maar op. Vele van deze interviews waren of zijn tijdsgebonden en uitspraken van toen kunnen nu niet meer gebruikt worden als zijnde leidende uitspraken. Heeft u toch nog vragen over een interview dan kunt u contact met ons opnemen. Het menu links heet toepasselijk “In Gesprek Met”.

Wilt u een reportage van uw evenement laten maken dan is dat mogelijk omdat reportages kosteloos door het productieteam van Fractal Productions worden gemaakt. Het productieteam rekent wel een kilometeronkostenvergoeding indien buiten de Vechtstreek opnames gemaakt worden. Een regel is wel dat de het productieteam de regie voert en geen reclame wordt gemaakt door en voor sponsors van het evenement. [STUUR ONS EEN MAIL OVER HET BOVENSTAANDE]
©SFP2018 © ITV-DV2018

Terug naar de inhoud