Donateur ITV-De Vechtstreek en Fractal Productions - ITV-De Vechtstreek

Ga naar de inhoud

Donateur ITV-De Vechtstreek en Fractal Productions

Sponsor

U heeft de wens om ITV-De Vechtstreek en Stichting Fractal Productions te ondersteunen.
Dat kan, graag zelfs.
Met ieder bedrag zijn wij u dankbaar

Stichting Fractal Productions en ITV-De Vechtstreek hechten er waarde aan dat donateurs minimaal 18 jaar zijn. Indien jonger, dan stellen wij het op prijs dat ze alleen geld mogen overmaken in het bijzijn van ouder(s) of verzorger(s).

Zoals de meeste wel weten is ITV-De Vechtstreek een onderdeel van Stichting Fractal Productions (SFP). Beide krijgen geen subsidie of andere financiële bijdrage van gemeentes, provincie of rijk. Aankoop- en vervanging van apparatuur zoals computers, camera en software gaat op eigen kosten en vergoedingen die Stichting Fractal Productions ontvangt voor het maken van producties. Natuurlijk komen we daar niet ver mee en dus gaat er nog veel uit eigen portemonnee. In de afgelopen 5 jaar zijn de filmpjes van ITV-De Vechtstreek bekeken door ongeveer 72.000

 
mensen en als iedere kijker een Euro zou storten, dat zou betekenen € 72.000,00 op jaarbasis… Wauw. Maar goed we landen even op aarde. Sponsor SFP met € 100,00 per jaar en een jaar lang presenteren wij uw logo op onze sponsor- homepage van de website. Help ons een handje bij het maken van reportages voor uw regio.U kunt ook een reportage sponseren. In de meeste gevallen doen wij dan een oproep op onze Facebookpagina. Hierbij wordt voor- en achter de reportage uw logo geplaatst met de mededeling dat u of uw bedrijf deze reportage heeft gesponsord.
Nu de digitale techniek steeds verder gaat kunt u ITV-De Vechtstreek ook interactief op uw Youtube bekijken. Bij XS4ALL is er een kanaal (201) gereserveerd voor Youtube en door itv-de vechtstreek in te vullen kunt u direct de reportages zien. Het is voor u als ondernemer een geweldige kans om reclametijd in te kopen bij ITV-De Vechtstreek. U kunt vooraf aan de in- of outro een kort reclameblokje tonen. Wilt u echter nog meer opvallen dan komt er een moment in een reportage dat u een reclameblok van maximaal 5 seconden kunt presenteren. Iedereen in de gehele wereld kan uw reclame uiting zien. Deze uiting maakt u zelf of u laat dat doen door een reclamebureau. Wilt u meer informatie over deze wijze van sponsoren KLIK DAN HIER voor meer informatie.


Terug naar de inhoud