BLOG Boefje - ITV-De Vechtstreek

Ga naar de inhoud

BLOG Boefje

BLOG
BOEFJE

Inderdaad veel over geschreven, gelezen en gezien en dan eindelijk weet niemand anders dan de grote John van den Heuvel van het even zo grote programma van RTL Boulevard een sorry van treitervlogger/rapper ‘Boef’ los te peuteren. Natuurlijk is alles in scene gezet, dure woning, Audi opzichtig geparkeerd en je vraagt je af waar die het van doet met een uitkering. Maar goed we moeten het laten rusten vinden de grote jongens van RTL-Boulevard en de rapper de kans geven om weer op aarde te laten landen. Omdat te doen gaat die een tijdje op vakantie, even weg van alle tumult, weg van mensen die nog zoveel vragen hebben, weg van justitie die hem goed in de gaten houdt. Wie denkt dat hij op vakantie gaat naar Turkije, zijn vaderland, heeft het mis. Ik denk ook dat Erdogan en zijn cowboys niet op hem zitten te wachten. Hij gaat dus naar Marokko.
 
 

Even het interview van John van den Heuvel. Ik probeer altijd iets te leren van andere dus ook van de RTL verslaggever.
Op zeer subtiele wijze weet John een excuus van deze rapper te krijgen aan de agente voor zijn deur die hij tot op het bot toe beledigde. Getver John, is dat alles wat je kon presteren als topjournalist. Waar blijft het excuus aan die man op de fiets, andere agenten, Nederlanders die door hem zijn gekleineerd of de mensen op de snelweg waar hij, naar eigen zeggen, met 300 kilometer per uur passeert en zich rot zijn geschrokken? Kreeg je dat niet voor elkaar John, durfde je daar niet op door te vragen? Of had je een andere afspraak met hem. Je hebt zo vaak met hem gesproken zoals je zelf vertelt in het programma Boulevard en dan een simpel excuus aan een agente waarbij hij van oor tot oor aan het lachen is? Hij zegt geen sorry aan de politie zoals jullie doen geloven maar slechts aan een enkel persoon en dat is wel wat magertjes, vind je ook niet John?

Vooral die smerige grijns van oor tot oor doet mij geloven dat hij er niet echt veel van meent. Als de rapper echt ballen zou hebben dan was die met jou naar die agente gegaan en zoals het een Nederlander betaamt, met een bos bloemen aan het bureau zijn excuus aan haar en iedereen aangeboden. Het blijft een boefje.


Peter van Duijl
info@itv-devechtstreek.nl
[Download deze Blog]

©2018 SFP
Terug naar de inhoud