Alle Dorpskernen o.a. Politiek - ITV-De Vechtstreek

Ga naar de inhoud

Alle Dorpskernen o.a. Politiek

Reportages > Stichtse Vecht

Na vier roerige jaren heeft Stichtse Vecht een nieuwe gemeenteraad en wil daarmee de voorgaande vier jaren afsluiten. De installatie heeft plaatsgevonden in theater 4 en 1 in Breukelen waar bij 32 nieuwe raadsleden (Mevrouw De Vries kon helaas niet aanwezig zijn en zal op een later tijdstip worden geïnstalleerd) en 9 commissieleden zijn geïnstalleerd door Burgemeester Marc Witteman.

50PLUS Campagne cruise 2015
De Provinciale verkiezingen staan voor de deur met daarbij de verkiezingen voor het waterschap. 50PLUS overtreft haar zelf met een flitsende Campagne op MS De Tijd van Rederij de Tijd. Mieke Hoek is de lijsttrekker voor 50PLUS uit doet haarfijn uit de doeken dat stemmen belangrijk is en zeker voor het waterschap waarbij de aandacht vooral uit gaat naar onder andere Cockengen en Bloemstede. Landelijk doet Jan Nagel als voorzitter een oproep aan u en verteld haarfijn hoe de Haagse vork in de steel zit.

Gemeenteraadconferentie
Ron Druppers, Maarssen2000, heeft de gemeenteraad gevraagd voor het bijwonen van een conferentie met als doel het onderkennen van de problematiek van de sociale huurwoningen en mee te denken aan oplossingen.

Pesten is van alle tijden 2015
Deze reportage is speciaal voor het onderwijs en ouders. Ook andere betrokkenen in het onderwijs kunnen mogelijk geïnteresseerd zijn in deze reportage. Aan het woord komen de Kanjertraining, M5-Methode, Het hart van onderwijs, Jeugdinstituut en Stichting Veilig Onderwijs. De eerste drie zijn methodes/programma/interventie op pesten en geven aan op welke wijze zij het mogelijk kunnen oplossen. Het NJI geeft uitleg over de effectiviteit van interventies.

Terug naar de inhoud